www.sammutinpalvelusandvik.fi

Sammuttimien myynti ja vuokraus

Myynnissämme ovat laadukkaat Presto-sammuttimet (jauhe-, neste- ja hiilidioksidisammuttimet, sekä rasvapalo- ja metallipalosammuttimet).

Jauhesammutin soveltuu kiinteiden, nesteiden ja kaasumaisten aineiden sammuttamiseen (ABC-teholuokat).

Nestesammutin soveltuu kiinteiden ja nestemäisten aineiden sammuttamiseen (AB-teholuokat). Nestesammutinta käytettäessä jälkipuhdistustoimenpiteet ovat pienemmät kuin jauhesammuttimella. Pakkasenkestävyys ja sähkölaitteiden sammutusmahdollisuus tulee tarkastaa käyttöohjeesta.

Hiilidioksidisammutin soveltuu neste- ja sähköpalojen sammuttamiseen. Purkautumislämpötila on erittäin alhainen,
n. -76 Cº, joten tämä vaaratekijä on otettava huomioon sammutustilanteessa.

Sankoruisku soveltuu kuitujen, paperin ja puun sammuttamiseen. Veteen voidaan lisätä kalvovaahtonestettä tai glyserolia käytön tehostamiseksi.

HarjoitussammuttimetYrityksellämme on runsas määrä sammuttimia myös vuokrauskäyttöön. Sammuttimien vuokraus on järkevä vaihtoehto tilapäiseen sammutintarpeeseen esimerkiksi tapahtumia järjestettäessä. Kysy meiltä sammuttimia niin pieniin kuin isoihinkin tilaisuuksiin. Lisäksi käytössämme on runsaasti kunnostettuja, harjoituskäyttöön soveltuvia sammuttimia alkusammutusharjoituksia sekä tulityökursseja varten, vuokraamme myös niitä.

Sammutinalan erikoisliikkeenä pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat yksittäisistä sammuttimista aina suurempiinkiin eriin. Hanki sammuttimesi sammutinalan järeältä ammattilaiselta. Tällöin voit olla varma, että se täyttää kohteen teholuokkavaatimukset sekä on jo myyntihetkellä valmiiksi tarkastettu. Välty näin yllätyksiltä ja ylimääräisiltä kustannuksilta!

Toimi nyt - sinun ja läheistesi turvaksi! Tiedustele tai lähetä tarjouspyyntö tästä.

Oheistuotteet:
Valikoimiimme kuuluvat myös sammutuspeitteet, palovaroittimet, hitsaussuojat, sammutinkaapit, ajoneuvotelineet, tulityökärryt, pikapalopostikelat sekä opasteet. Katso lisää Muut tuotteet ja palvelut -sivulta.